Portfolio

Whitworth University Aquatic Center

Whitworth Aquatics2 ALSC v2 191106 ALSC106 v2 Whitworth Aquatics1 ALSC v2 Whitworth Aquatics3 ALSC v2 Whitworth Aquatics5 ALSC v2 Whitworth Aquatics6 ALSC v2 Whitworth Aquatics4 ALSC v2

The Whitworth Aquatic Center suffered from a lack of daylighting into the building and the unwelcome smell of chlorine. This renovation was designed to address those concerns by improving the mechanical system and installing floor-to ceiling windows to allow natural light into the building.

Mechanical system upgrades include a new pool evacuator system and HVAC improvements to help move cooler air throughout the facility.

In addition, a new bulkhead was installed, the pool deck was resurfaced and the entire building was re-painted.

← Back to the Portfolio page